M. P. C.

Magical Party Company

Welkom bij Magical party company

lets make magic happen and make dreams come true

Wij geven u de beste kwaliteit performers mogelijk, en leven ons helemaal in in het karakter!

Wil je meer over ons te weten komen? Lees gerust verder!


Wat doen wij?

Als party company bieden wij karakters voor kinderfeestjes en activiteiten. Op deze manier zorgen wij voor een magische en onvergetelijke dag voor uw kinderen.

Lees de pagina "karakters" om alle karakters te zien die wij te bieden hebben.


Wie zijn wij?

Ik ben Eliza, en ik doe al 2 jaar aan cosplay en hierbij ga ik vaak ook naar steden en loop ik daar rond, en soms ook met een paar anderen in cosplay om kinderen te vermaken. Deze kinderen zijn vaak reuze enthousiast. Ik weet dus zeker hoe ik met kleinere kinderen om moet gaan, ook doe ik een studie dat aansluit met entertainment zo kan ik beide mijn studie en mijn passie combineren.


Hoe kwamen we op het idee van de company?

Vanaf het moment dat ik zelf begon met cosplay en performen, vond ik het al geweldig kinderen blij te maken.  Vanaf toen begon ik elke dag rond te lopen als karakterds, en uiteindelijk ontmoette ik mensen die hetzelfde deden en startten wij de company samen. Zeker in de coronatijd hadden de kinderen het moeilijker en konden ze al hun vrienden niet meer zien, en ik was heel blij om hun dagen een beetje beter te maken. Ik wil dit blijven doen, dus daarom zou ik kinderen de beste verjaardag of beste dag van hun leven willen geven.